Obecné funkce

Název vaší vlastní e-mailové adresy

Možnost Použít vlastní e-mailové jméno v Nastavení > Nastavení účtu > Odesílání e-mailem je nyní k dispozici u plánů Pro a Pro Plus. Chcete-li tuto možnost úspěšně použít, musíte dokončit Nastavení DKIM. Navíc pro všechny účty, které nemají nastaveno DKIM, bylo nastavení změněno z Použijte vlastní název e-mailové adresy na Výchozí.

Pouzijte vlastni emailovou adresu

Reporty

Některé Reporty jsme označili jako archivované a již nebudou podporovány/aktualizovány. To platí pro všechny reporty v sekci Účetnictví.

Reporty ucetnictvi

 

Sleva: Přehled faktur

Zavedli jsme opravu ve způsobu výpočtu slev, díky které je celková sleva při editaci faktury i po uložení stejná a nemění se.

Správa názvu účtu

Vylepšili jsme funkci správy názvu účtu, díky které by používání integrací a doplňků v BitFaktuře již nemělo být problém. Před aktualizací způsobila změna názvu účtu odpojení integrace a musela být znovu připojena ručně.

Seznam tržeb

Byla nahrána oprava, která zabraňuje duplikaci náhodných dokumentů při použití filtrů v seznamu příjmů.

Mobilní aplikace

Nenechte se omezovat a vystavujte faktury, ať jste kdekoli, za méně než 30 sekund. Využijte působivé možnosti, které nabízí mobilní aplikace BitFaktury, která je dostupná pro chytré telefony se systémem Android i iOS.

Formulář pro úpravu dokumentu

Přidali jsme možnost spravovat údaje Dodavatele na formuláři pro tvorbu a úpravu faktury, podobně jako u řešení dostupného v desktopové (prohlížečové) verzi. Místo předchozího výběru oddělení ze seznamu máme nyní k dispozici náhled dat vybraného oddělení a tlačítko Upravit, které umožní provést požadované změny. Po kliknutí na tlačítko Upravit je dostupný formulář, který umožňuje změnit údaje Dodavatele, jako je jméno, DIČ, údaje o adrese, číslo účtu a další. Pokud není v seznamu dostupný žádný Dodavatel (týká se obvykle nových účtů), objeví se místo rozbalovacího seznamu s výběrem oddělení tlačítko Zadat údaje podle DIČ/IČO.

Formular pro upravu dokumentu