Změny nákupní ceny produktu

V první řadě Vám představíme funkci, na kterou jste dlouho čekali. Minulý měsíc byla zavedena možnost automatické aktualizace cen na produktové kartě v souladu s aktuálním stavem skladu. V případě, že máte hodně produktů, již nemusíte zadávat ceny ručně.

Pro použití této funkce je potřeba ji povolit v  Nastavení > Nastavení účtu > Konfigurace > Sklady > Automatická aktualizace nákupních cen na kartě produktu. Více si o tom můžete přečíst v sekci Nápověda.

 

 

Filtrování faktur v cizí měně

Možnost filtrovat měnové faktury podle měny byla přidána na záložce Příjmy > Faktury v cizé měně.

 

Opakující se výdaje 

Nyní, pokud máte opakované výdaje, můžete je nastavit ještě rychleji, Chcete-li, aby se výdaje zobrazovaly automaticky každý měsíc, otevřete jej a klikněte na Více možnosti > Nastavte pravidelné faktury. Více o opakovaných výdajích si můžete přečíst ZDE

 

Opakuji se vydaje

 

Filtr "Platba" na seznamu faktur

Na seznamu faktur přibyla do filtru plateb možnost - nezobrazovat. Nyní můžete snadno najít faktury, které mají tuto možnost zaškrtnutou.

 

Nezobrazovat formu uhrady

 

Automatické platby

 

Byla provedena aktualizace funkcí, aby faktury zasílané automaticky poté, co zákazník provedl platbu, měly stav Odesláno. Jsou tedy také viditelné v Zákaznickém panelu.

Pokud Vás téma AutoPlatba zajímá, více se o něm dozvíte ZDE.

 

Skladový doklad VZ

 

Aktualizovali jsme funkci, díky které se po ručním zadání země příjemce na dokladu VZ a po stažení přidaných údajů zákazníka dle cesty Zákaznící> Nový zákazník> Země zobrazí na výtisku dokladu země příjemce.

 

API BitFaktura

Chceme, aby API BitFaktura byla co nejčitelnější. Proto jsme v Nastavení> API> Faktury> Stáhnutí všech faktur za dané období zadali parametry page = 1 a per_page = 25.

 

Stazeni faktur API za dane obdobi