Jaro letošního roku se pomalu prodlužuje, ale my nezpomalujeme a jako každý měsíc Vám chceme představit nejnovější funkce, které se v našem systému objevily. 

Co je v našem systému nového?

1. Do raportu produkty jsme přidali filtr značek: prodej/nákup. V praxi to vypadá tak, že u nákladů na dopravu Vašich výrobků můžete přesně zjistit, kolik jste utratili za zásilkovnu, za poštu, za kurýra DHL/ DPD/ PPL, a to tím způsobem, že jim přiřadíte štítek „Doprava“.

Funkci filtru najdete v části Reporty> Seznam reportů> Produkty prodej nebo Produkty nákup, a tam vyberte „více možností“. Štítky můžete přidat k produktu ve fázi jeho vytváření nebo z pozice pro úpravu produktu v části Sklad> Produkty. Funkce byla vytvořena na žádost našich uživatelů v Návrhu změn. Snažíme se neustále zlepšovat BitFakturu na základě Vámi navrhovaných řešení, která usnadňují každodenní práci podnikatelů.

2. Sjednotili jsme data exportovaná do CSV s exportem do XLS. Všechny sloupce a řádky v obou souborech sobě odpovídají.

3. Přidali jsme export seznamu společností, které jsou vedené účetní kanceláří do souboru XLS.

4. Pro uživatele, kteří používající Internet Explorer jsme zavedli oznámení o doporučené změně prohlížeče. Toto oznámení je určeno ke zlepšení používání BitFaktury a také větší bezpečnosti uživatelů, protože Microsoft nepodporuje již Internet Explorer.

5. V reportu Výdajová inventarizace se objevila možnost „Zahrnout rezervace jako dokumenty k vydání“. Toto řešení bude užitečné v případě zařízení / produktů vydaných na rezervaci. Při generování reportu Výdajová inventarizace budou do reportu zahrnuté všechny zařízení / produkty, které jsou v rezervaci (tj. stále na skladě), čímž nebude narušen sklad - inventarizace. Je to také Váš návrh, který jsme do systému ochotně implementovali.

6. Víme, že v mnoha úlohách pomocné/varovné zprávy, které se objevují při generování faktur, mizely příliš rychle. Chceme, aby vystavování dokumentů z pozice uživatele bylo maximálně přehledné, proto vzniklo tlačítko pro obnovení uzavřených oznámení. Nyní se můžete k uzavřené zprávě vrátit. Tlačítko oznámení je umístěno v pravé horní části generovaného dokumentu.

 

Děkujeme za Vaši podporu a spoustu nápadů na nové funkce, které nám zasíláte. Doporučujeme, abyste nás sledovali na Twitteru a Facebooku.