1. Na kartě produktu bylo tlačítko, které směřovalo ke všem příjmovým dokladům, na kterých se daný produkt nacházel. Tento měsíc se vedle něj zobrazí podobné tlačítko, které vás přesměruje na všechny výdaje spojené s vybraným produktem.

 

2. Nyní je možné stáhnout fakturu s přílohami přes API. Tato změna byla zavedena pro potřeby nové verze mobilní aplikace pro Android, jejíž premiéra bude ještě v letošním roce. Pokud by někdo měl zájem zúčastnit se beta testů, kontaktujte nás, rádi Vám tuto možnost zpřístupníme. 

3. Do exportu faktur (XML a XLS) bylo přidáno pole buyer_mobile_phone, což znamená, že si můžete také stáhnout data na číslo mobilního telefonu kupujícího.

4. Nyní je možné hromadně stahovat přílohy faktur. W tym celu należy zaznaczyć wybrane faktury na liście dokumentów, a następnie wybrać w menu opcję Drukuj > do pliku zip (tylko załączniki). Chcete-li to provést, vyberte vybrané faktury v seznamu dokumentů a poté z nabídky vyberte Tisk > ZIP soubor (s přílohami).

 

Děkujeme za vaši podporu a spoustu nápadů na nové funkce, které nám zasíláte. Sledujte nás na Twitteru nebo na Facebooku.