Dovolujeme si Vám představit novinky, které jsme do systému zavedli v dubnu. 

1. Kódy EAN zobrazujeme na všech šablonách faktur. Až dosud byly čárové kódy viditelné pouze na šabloně Default.

2. Prodejní cena a měna byly doposud uvedené na seznamu produktů v návaznosti na kartě produktů. Zavedená změna modyfikuje zobrazené data na produktu v závislosti na vybraném skladě, pokud se data ve skladu liší od údajů na kartě produktu.  

3. V jazykovém rozhraní BitFaktury se brzy objeví Slovinština. Nyní pracujeme nad překlady a nastavení tohoto jazyka je k dispozici pouze beta-testerům. Pokud chcete aby byl tento jazyk na Vašem účtu aktivován, napište nám.

4. BitFaktura gruzínsky. Nová jazyková verze našeho systému je nyní k dispozici uživatelům. 

5. Pokud používáte export vlastních faktur, můžete využít možnost exportu soukromé poznámky v dokumentu. V tomto případě použijte proměnnou {{internal_note}}.

6. Další pole na faktuře je vlastním polem Uživatele, které lze přidat do šablony faktury. Nyní se vlastní pole na faktuře přesouvá na šablonu interního dokladu. 

7. Datum přijetí faktury bylo přidáno do seznamu výdajových faktur jako kritérium pro vyhledávání zadaných nákladů. 

8. Do reportu nezaplacených faktur byl přidán checkbox "zahrnout faktury zaplacené po tomto období". Tato změna je užitečná při kontrole dokumentů z vybraného časového období. Zaškrnutím políčka zkontrolujeme aktuální stav uhrazených faktur k danému dni. 

9. Přidávání a odebírání příloh k fakturám je uloženo v aktivitách dokumentu.