Velký zájem slovenských podnikatelů vede BitFakturu k expanzi na slovenský trh. Připravuje se nejen lokalizace do slovenštiny a sladění se slovenskou legislativou, ale i celkové překlopení funkcí – a to včetně automatického párování plateb či automatického vyplňování fakturačních údajů.

BitFaktura expanduje na Slovensko

 

O dobrou fakturaci je vždycky zájem. Zvláště když nabízí veškeré výhody současného softwaru typu: 1) design softwaru coby služby (SaaS), 2) bezešvé napojení na ostatní firemní systémy, 3) automatizaci procesů (párování plateb, kontrolu splatnosti a upomínkování ad.) 

BitFaktura navíc skýtá vše, co si můžete od fakturace přát. Ať už je to mezinárodní fakturace (včetně lokalizace legislativních specifik), využití QR kódů, čárových kódů či třeba statistické a analytické funkce pro ekonomický management.

Rostoucímu počtu slovenských zákazníků chce BitFaktura co nejvíce vyjít vstříc. A proto se mohou těšit na:

  • slovenský web BitFaktura.sk, který je vstupní branou do rozhraní fakturace; 
  • kompletní lokalizaci do slovenštiny;
  • přizpůsobení fakturace okolnostem slovenské legislativy
  • automatické vyplňování fakturačních údajů (pomocí databáze MERK);
  • automatické párování plateb (aktuálně u Tatra banky).
 

Barbara Chudárková, ambasadorka BitFaktura.cz

„Příprava celé expanze byla poměrně rychlá. Připravili jsme slovenský web BitFaktura.sk, kompletně přeložili rozhraní fakturace a vypilovali soulad se slovenskou legislativou. A pak už zbývalo jen nastavit pár nezbytných integrací a spustit marketing.“

 

BitFaktura je otevřená vůči všem zákazníkům. Proto nabízí hned 5 tarifů. Zcela zdarma je tarif Micro pro jednoho uživatele a 3 faktury měsíčně. Další tarify se liší možnostmi brandingu faktur, způsoby zabezpečení rozhraní, dostupností skladové evidence či třeba možností integrace s eshopem. V množství funkcí jednotlivých tarifů se nejrychleji zorientujete v Ceníku.

BitFaktura logo

Za fakturaci aktuálně účtuje český subjekt BitFaktura, s. r. o., ale připravuje se vytvoření slovenského subjektu a zajištění technické a zákaznické podpory i ve slovenštině.

Vsaďte na BitFakturu!

Zdroje