Vložení loga na stranu výdajů


Víme, jak důležité je starat se o image společnosti v každém ohledu. Od března je tedy možné vložit logo na hlavní stranu do následujících dokladů:

  • Objednávka
  • Dobropis
  • Faktura 

Logo na těchto třech dokladech se zobrazuje stejně jako na běžných fakturách, tedy podle nastavení účtu a oddělení.

 

ID účtu viditelné pro uživatele

Měli jste někdy problémy s identifikací účtu, např. při kontaktování Helpdesku? Nyní to zvládnete rychle a snadno díky ID účtu, které je viditelné po přihlášení do Nastavení > Nastavení účtu > Tvůj účet > Moje ID účtu je v pravém horním rohu. Díky tomu kontaktováním našeho Helpdesku ušetříte svůj čas a Vaše záležitosti budou vyřešeny ještě efektivněji.

 

ID uctu

Fakturační API

V březnu byla nahrána oprava, díky které se faktury vystavené přes API bez parametru calculating_strategy budou ukládat do databáze s hotovou strategií počítání, která je aktuálně zvolena v nastavení účtu. Více o fakturačním rozhraní API naleznete zde.

 

Přerušení stránky v dokumentu Cenová nabídka

Dokument Cenová nabídka je velmi užitečným nástrojem pro prezentaci komplexní nabídky Vašim zákazníkům. Od března je díky představenému vylepšení cenová nabídka ještě transparentnější. Při přidávání nových položek můžete také přidat přerušení stránky a/nebo textový řádek:

Preruseni stranky

Díky tomuto řešení, když povolíte zaškrtávací políčko Zobrazit se shrnutím: 

 

Zobrazit se shrnutim

v souhrnu nabídky na konci dokumentu budou vidět všechna rozdělení vytvořená v edici, díky čemuž je dokument čitelnější a estetičtější, zvláště pokud obsahuje mnoho položek z různých kategorií. Kromě toho byl vylepšen vzhled dokumentu z úrovně tisku. 

 

Sleva na výdajové faktuře vytvořené z Objednávky

Pokud zadáte Objednávku ze strany Výdaje včetně Slevy, nyní když vytvoříte fakturu z objednávky výběrem možnosti Vytvořit fakturu, systém automaticky převede slevu na výdajovou fakturu vytvořenou z takové objednávky.

 

Důvod uvolnění sazby DPH po změně oddělení

Pokud máte v systému více oddělení s různými sazbami DPH (např. v jednom oddělení je sazba 21% a ve druhém bez DPH), tak se po změně oddělení automaticky objeví důvod uvedený v nastavení sazby bez DPH.

Nulove DPH

 

Seznam nezaplacených faktur

Byla nahrána aktualizace, díky které budou informace o vygenerovaných datech přehlednější, protože při překročení maximálního počtu záznamů v XLS sestavě pro náhled prohlížeče (html), tedy 500 dokumentů, se zobrazí příslušná hláška . Více na téma kontroly plateb si můžete přečíst zde.

 

EAN kódy na faktuře - Dark mode

Pokud používáte Dark mode v BitFaktuře denně, stejně jako EAN kódy na faktuře, je to novinka právě pro Vás. Od března můžete s jistotou používat funkci Tisk s EAN kódy, když je zapnutý tmavý režim.

 

Tisk s EAN kody