Předpokládaná % marže na kartě produktu

Do systému jsme zavedli novou funkci, která umožňuje nastavit procento (%) marže u produktů nebo služeb jako pevnou hodnotu. To umožňuje systému automaticky přepočítat prodejní ceny na základě této marže.

Díky implementované funkci dokážeme vypočítat prodejní cenu s přihlédnutím k nákupní ceně a stanovené marži a také aktualizovat prodejní cenu při změně nákupní ceny.

Tato možnost není povolena automaticky. Abyste mohli tuto funkci využívat, musíte ji nejprve aktivovat přes Nastavení > Nastavení účtu > Konfigurace > Produkty > (zaškrtávací políčko) Zobrazit marži z produktové karty při výběru produktu na faktuře. Poté změny uložte.

 

Zobrazeni marze

 

Hodnota marže je převzata z produktové karty pro položku faktury.

 

Filtrování dokumentů

Vyhledávání konkrétních dokumentů se ještě zpřesnilo, protože byl přidán nový filtr Kategorie. Najdete jej vlevo mezi ostatními filtry. Požadovanou kategorii můžete vybrat ze seznamu nebo ji zadat ručně.

 

Kategorie

 

Sklady

Aktualizovali jsme výpočty pro skladové podíly, což má vliv na správnost zobrazení sestav souvisejících se skladovými doklady v systému. Bylo tedy vylepšeno ukládání kurzu na nově přidané akcie PZ do stávajícího skladového dokladu a také jsme aktualizovali převod měny do formuláře při ručním vytváření skladové akce VZ.

 

Doplňkové poznámky (vytištěné v dolní části stránky)

Sjednotili jsme zobrazování/tisk obsahu umístěného v poli Další komentáře (vytištěno ve spodní části stránky).

 

Poznamky v dolni casti stranky

 

Automatické stránkování inventáře

Velké zásoby od 5000 položky a další se automaticky stránkují, díky čemuž se dokument načte rychle a efektivně, aniž by bylo nutné stránku mnohokrát obnovovat. Kromě toho lze tuto volbu upravit nebo zrušit.

 

Výchozí datum splatnosti

Byla přidána nová možnost, která se může ukázat zvláště užitečná při integraci. V Nastavení > Nastavení účtu > Konfigurace > Faktury a dokumenty > Výchozí datum platby můžete vybrat datum platby, které se bude na faktuře standardně zobrazovat. To znamená, že pokud je výchozí datum platby v nastavení účtu nastaveno na okamžité, pak každá faktura vytvořená pomocí API / integrace bez zadání parametru, do kdy má být faktura uhrazena, si systém stáhne data, která jsou uložena v nastavení účtu, v tomto případě ihned.

 

Nápověda

Toto je místo, kde najdete materiály pro vlastní průzkum našeho systému. Znalostní databáze byla minulý měsíc aktualizována o následující položky: