Limit množství (sklad)

V dubnu byla zavedena oprava, která sjednocuje zobrazování disponibilního množství produktu v případě provozu jednoho nebo více skladů. Tato změna umožňuje správné vedení skladů bez ohledu na jejich počet vytvořený na jednom účtu.

Změnu jsme se rozhodli zavést tak, aby limit množství plnil svou funkci. Pokud by nebyl zvolen limit množství (sklad) a byla povolena možnost blokovat fakturaci v případě nulové zásoby, systém by umožnil výdej zboží ze skladu.

Co je to vlastně zaváděná změna? Bez ohledu na počet vytvořených skladů (přesně jeden nebo více než jeden), pokud není limit, je u produktu viditelný symbol nekonečna [∞]. Abyste viděli počet dostupných produktů, musíte povolit limit množství (sklad) následovně: Sklad > Produkty > vyberte produkt > Upravit > (zaškrtávací políčko) Limit množství (sklad) > Uložit.

 

Limit mnozstvi

Více podrobností najdete v naší sekci Nápověda. 

 

PDF faktury v e-mailu pro hromadné zásilky


Sjednotili jsme možnost zasílaní PDF faktur přiložených k e-mailu v případě hromadného zasílání ze seznamu faktur. Bez ohledu na to, zda se jedná o e-maily s fakturami nebo upomínkami, systém nejprve načte údaje z Nastavení > Nastavení účtu > Odeslání e-mailem > (zaškrtávací políčko) Připoj fakturu v PDF.

Pripojit fakturu v PDF

 

Skladové doklady - VZ


Ve skladových dokladech byl na jejich náhledu v nenumerických sazbách daně (např. VZ) odstraněn znak "%". Pokud se chcete dozvědět, jak vystavovat doklady VZ, podívejte se, jak na to > klikněte zde.

 

Seznam vydání


Doklad Výpis jsme doplnili o přehledné informace, kam je třeba uvést jméno a příjmení Příjemce. V předchozí verzi bylo vidět pouze pole k vyplnění, bez konkrétní informace o tom, jaké údaje se mají na výše uvedeném místě zadat. Tato změna činí dokument čitelnějším.

Seznam vydání najdete v náhledu faktury v možnostech tisku.

 

Cenová nabídka


Cenová nabídka je dokument, který umožňuje srozumitelně prezentovat nabídku zákaznikovi. V dubnu jsme přidali další zaškrtávací políčko Zobrazit nabídku bez informací o produktu.

Co nového vnáší tato funkce? Při zaškrtnutí výše uvedeného zaškrtávacího políčka se automaticky aktivuje možnost Zobrazit se shrnutím, díky které se skryjí sekce s podrobnými popisy produktů a jejich fotografiemi (pokud existují) a v dokumentu zůstane viditelný pouze souhrn produktů. Použití této volby způsobí, že doklad obsahuje jen ty nejdůležitější informace a v případě mnoha položek se cenová nabídka stává čitelnější.

Zobrazit nabidku bez informaci o produktech

 

Nápověda


V dubnu jsme pro Vás zveřejnili 3  články, které jste si rádi přečetli. Určitě Vás zaujal článek týkající se změny velikosti loga na faktuře pomocí CSS kódu a velký úspěch měl i článek týkající se platby pomocí BitPay Níže je kompletní seznam dubnových článků. Stojí za to se blíže podívat: