Skladové doklady - zaslání dokladu e-mailem

Pokud využíváte skladové hospodářství, máme pro Vás velmi dobrou zprávu. Od listopadu je k dispozici dlouho očekávaná funkce. Již nemusíte stahovat skladové dokumenty ve formátu PDF, abyste je mohli sami odeslat e-mailem zákaznikovi. Od této chvíle můžete všechny tyto doklady zasílat e-mailem přímo ze systému s automaticky přiloženým skladovým dokladem ve formátu PDF.

Odeslani dokumentu e-mailem

 

Faktura k účtence

Byl zaveden parametr, aby po vystavení účtenky a vygenerování zálohové faktury nebo konečné faktury k zálohové faktuře statistika na úvodní stránce tyto doklady nepovažovala za samostatné hodnoty a nesčítala je.

Ověřte si, jak vystavit fakturu v BitFaktuře.

 

Fakturační API

V listopadu, jako každý jiný měsíc, jsme také pracovali na vylepšení fakturačního API. Tentokrát přibyla možnost řazení faktury pomocí API podle data její poslední aktualizace, tedy v parametru objednávky můžeme posílat hodnoty apdated_ad a apdated_ad.desc. Navíc jsme přidali možnost stažení seznamu tagů přiřazených klientovi přes API zasláním parametru with_tags=true.

 

Seřazení podle ceny v Platbách

Vylepšujeme systémové funkce, aby byly intuitivnější, takže nyní existuje možnost řazení podle ceny v Platbách. Po zadání Platby můžete kliknout na sloupec Částka, který umožňuje seřadit vzestupně nebo sestupně.

 

Množství slev v produktu

Když prodáváte online, máte možnost definovat slevy na produkt. V listopadu byl představen select, který umožňuje zvolit, zda se má sleva na produkt počítat procentuálně nebo částkou.

Platby

 

Změna plánu předplatného z vyššího na nižší
 

Vyčerpalo se Vám bezplatné 30denní zkušební období v BitFaktuře? Nebo možná z nějakého důvodu chcete změnit svůj aktuální plán předplatného na bezplatný mikro plán, který Vám umožní vydávat až tři bezplatné dokumenty měsíčně nebo jiný nižší plán, než který aktuálně používáte? Nyní to uděláte ještě jednodušeji, protože jasná zpráva Vám řekne, které funkce by se měly před změnou plánu na nižší vypnout.

Zkontrolujte všechny plány předplatného přístupu na BitFaktura.cz