Přidání tlačítka "Zaplatit" v e-mailu do plátce

Nyní bude moci Váš zákazník uhradit Vaši fakturu ještě rychleji, protože do e-mailu s fakturou přijatou plátcem přibylo tlačítko Zaplatit >>. Na tomto místě je také vhodné připomenout možnost povolení online platebních možností, po jejich konfiguraci se na faktuře objeví tlačítko Klikněte a zaplaťte online >>. 

Zaplatit

Faktura k účtence

Pokud prodáváte své zboží nebo služby fyzickym osobam mimo Evropskou unii, musí být takové transakce zdaněny, protože se týkají fyzických osob. Může se však stát, že na takový příjem bude nutné vystavit fakturu. Pak by na takovém dokumentu měla být značka FP. Proto jsme do účtenky přidali zaškrtávací políčko Faktura do účtenky. Více o příjmových fakturách si můžete přečíst zde.

Faktura k uctence

 

Kód SWIFT

Na faktuře je kód SWIFT oddělen do samostatného pole na místě „Prodejce“. Díky této změně se dokument stal ještě transparentnějším. 

 

Ověření uživatele e-mailem

Bezpečnost v BitFaktuře je prioritou, což potvrzuje náš certifikát ISO-27001. Abyste se cítili ještě bezpečněji, byl zaveden limit na zasílání e-mailů pro ověření uživatele.

 

Skladové dokumenty

Vylepšili jsme kontrolu dostupnosti produktů na skladovém dokladu, která spočívá v tom, že se místo kontroly dostupnosti součtu produktů na všech skladech kontroluje, kolik produktů je na daném skladě přiřazeno k dokladu. Chcete provést inventuru produktů ve Vašem skladu? Podívejte se, jak na to!

 

 

Konečné faktury

Pokud často vystavujete zálohové faktury, zejména v jiné měně než CZ, jistě Vás tato změna potěší. Bylo sjednoceno zobrazování tabulek zálohových faktur na konečných fakturách ve všech dostupných šablonách faktur. Více o zálohových  fakturách naleznete zde.

Zalohove faktury