Import produktů

Pro importy produktů jsme přidali novou možnost Vyberte způsob aktualizace množství produktů, která vám dává možnost vybrat Součet nebo Nahradit. Volba Součet sečte produkty ve skladu s importovanými produkty, zatímco volba Nahradit nahradí zásoby produktů ve vybraném skladu.

Kromě toho může sestava posoudit stav produktu pomocí dvou sloupců: warehouse_quantity a stock_level. Pokud jsou v importu uvedeny oba tyto atributy, zahrneme v závislosti na určitých podmínkách pouze jeden z nich:

  • V případě, že je sklad deaktivován, bereme v úvahu hodnotu stock_level.
  • Pokud je však sklad povolen, bere se v úvahu hodnota warehouse_quantity stock_level se bere v úvahu pouze v případě, že hodnota množství_skladu není vůbec poskytnuta.

Byla také přidána možnost zahrnout pole warehouse_id do souboru importu. Když nyní vytvoříte skladový doklad a aktualizujete množství produktů, systém použije k určení hodnoty warehouse_id následující zdroje:

  •     Nejprve systém převezme warehouse_id z položky produktu.
  •     Pokud je pole warehouse_id v položce prázdné, systém použije nastavení z Další nastavení -> Sklad.
  •     Pokud je pole warehouse_id na položce i pole Další nastavení -> Nastavení skladu prázdné, pak systém automaticky použije hodnotu warehouse_id  z hlavního skladu přiřazeného k účtu.

Tyto změny mají zlepšit využití možností skladu.

 

Filtrování faktur po kategorii

Ve filtru Kategorie na seznamu faktur jsme po výběru možnosti filtru --bez kategorie-- přidali zaškrtávací políčko Hledejte také v produktech. Tato funkce umožňuje přesnější vyhledávání požadovaných faktur.

Bez kategorie

 

Uživatelé a oprávnění

Byla upřesněna role Uživatel, která jej opravňuje k prohlížení statistik na dashboardu a také mu umožňuje náhled souhrnu na seznamy dokumentů. Pokud chcete takovou roli svému Uživateli přiřadit, najdete ji v Nastavení > Uživatelé > Role > Přidat nové pole.

Upozorňujeme, že omezení lze nalézt také v části Nastavení účtu > Uživatelé a oprávnění. Pokud i přes přiřazení příslušné role uživateli stále nevidí statistiku v souhrnu, zrušte zaškrtnutí volby Omezení viditelnosti statistik prodeje na domovské stránce a souhrnů v seznamech dokladů.

Nazev role

 

Produkty přehledu: Marže

Dříve byl problém se zobrazením množství, když jsme měli na finální objednávku navázáno několik záloh - tyto množství se zbytečně duplikovaly. Po opravě se informace zobrazí správně.