1. Mnohokrát jste nás žádali o zavedení funkce, která by Vás informovala o tom, že dodavatel otevřel email s odkazem na fakturu. S potěšením oznamujeme, že v aktivitách týkajících se faktur nyní vidíte oznámení o náhledu a tisku Vaší faktury příjemcem.

 

2. Na začátku úpravy faktury se Vám zobrazí změna termínu vystavení. Změny dat v aktivitách se ukazují v příslušném formátu pro daný jazyk uživatelského interfejsu. 

 

3. Faktury s chybou při odeslání se na panelu zákazníka zobrazí i v případě, že je povolena možnost „zobrazit v panelu pouze odeslané dokumenty“. Toto řešení umožňuje rychle odeslat faktury zákazníkovi za předpokladu, že nám dřívější pokus o odeslání selhal. 

 

4. Při vytváření vlastních šablon jsme také zavedli novinky. Zde jsou k dispozici proměnné handlebars

{{department.shortcut}} při vytváření vlastního exportu dokumentů Nastavení -> Nastavení účtu -> Fakturační šablony -> Přidat novou šablonu -> druh Seznam dokladů (export) nyní je možné získat zkrácený název oddělení, jak při exportu do XLS tak i do XML. 

{{warehouse_document_numbers}} proměnná s čísly propojených skladových dokumentů

{{client.id}} umožňuje přidat do zprávy na faktuře ID klienta stažené ze seznamu klienta

{{buyer_full_name}} přidá proměnnou, která na faktuře zobrazí celé jméno soukromé osoby

 

5. Pod čárovými kódy na tisku se nyní objevují EAN kódy. Při tisku prodejních nebo skladových dokumentů se vedle produktů zobrazoval čárový kód. Požádali jste o čísla, protože někteří z Vás je používají k identifikaci zboží, které dostáváte v obchodech. Tento požadavek jsme Vám tímto splnili. 

 

6. Byl vytvořen vzorový soubor pro import ceníku, viditelný pouze na účtech se zapnutou funkcí ceníků.

 

7. U meziskladových převodů, tj. U tzv. MM-kach, byl přidán souhrn hodnoty skladových akcí. 

 

8. Důležité! Nyní bychom Vám rádi představili malou věc, kterou určitě přijmete s potěšením. Kolik z Vás po zadání hesla přemýšlelo, zda je správné, a přihlásilo se s myšlenkou, že se objeví zpráva s výzvou k jeho opětovnému zadání? Nebo kolik z Vás, před kliknutím na přihlášení/registraci, smazalo zadané heslo a pomalu, písmenko za písmenem s plnou pozorností jej zadalo znovu? Nyní se nás tento problém již netýká, protože se objevila ikona oka, tj. Schopnost zobrazit heslo při přihlašování a registraci.

 

9. Souhrn měsíce uzavíráme informacemi o přidání „dalšího pole na faktuře“ do polí vrácených API. Jak říká klasik, říkáte a máte to :)

 

Děkujeme za Vaši podporu a spoustu nápadů na nové funkce, které nám zasíláte. Doporučujeme, abyste nás sledovali na Twitteru a Facebooku.