1. Funkce zasílání upomínek na nezaplacené faktury byla vylepšena o další možnost: Zasílat e-mailové připomenutí pouze v pracovní dny.

2. Faktury, které jsou vystaveny v systému pro účet, nyní budou moci automaticky zobrazit číslo účtu bez nutnosti uvádět tyto údaje v poznámkách k faktuře.

3. Podobná změna byla zavedena v případě vystavených faktur. Dokument bude obsahovat číslo proformy, na kterou byla vystavena faktura.

4. API BitFaktury vrací pole paid_to a paid_from faktury.

5. Pravidelné faktury, které se vystavují měsíčně, lze nyní vystavovat s uvedením konkretního dne v měsíci, např. 05.01, 05.02, 05.03 atd. 

6. Ceníky jsou funkce, která vám umožní prodávat výrobky za různé ceny různým příjemcům. Role dostupné v systému byly doplněny o nastavení ceníků.

7. V dokladu inventury byla přidána možnost zahrnout výdajové doklady, ke kterým nebyl vygenerován doklad o externím příjmu. Aby systém zohlednil výše uvedené dokumenty, musíte zaškrtnout příslušné políčko.7. 

 

Děkujeme za vaši podporu a spoustu nápadů na nové funkce, které nám zasíláte. Doporučujeme, abyste nás sledovali na Twitteru nebo Facebooku.