1. Stojíte před rozhodnutím odstranit jedno (hlavní) oddělení společnosti a zajímá Vás, co se stane s dokumenty, které mu byly přiděleny? Máte možnost zvolit, do kterého oddělení se mají faktury z odstraněného oddělení zkopírovat. Dosud byly dokumenty přenášeny na hlavní oddělení, nyní je na Vás, abyste rozhodli, kde mají být přeneseny.

Co když je hlavní oddělení odstraněno? Zde také máte možnost určit oddělení, které se odteď stane tím hlavním. V předchozím řešení se při odstraňování hlavního oddělení ve výchozím nastavení z nejstaršího oddělení stane hlavní. Chceme Vám dát maximální svobodu, která výrazně ovlivňuje obraz Vaší společnosti v našem programu, proto jsme vymysleli tuto změnu. Bylo to správné rozhodnutí? Dejte nám vědět :)

2. V kategorii Produkty je možné exportovat vybrané produkty z úplného seznamu produktů.

3. V sekci filtry jsme do seznamu faktur přidali filtrování podle částky bez DPH od-do.

4. Zobrazení symbolu tuniského dináru bylo v systému změněno z arabských znaků na TND.

5. Do našeho programu systematicky přidáváme pomocné odkazy tedy Helplinky - kolečka s otazníkem uvnitř, najdete je například na formuláři s pravidelnou fakturou. Když na některé z nich kliknete, zobrazí se krátká zpráva, která má vysvětlit účel uvedeného pole. V pravém dolním rohu každé zprávy si můžete všimnout šipek, kliknutím na oznámení, které se objeví ze systému, budete přesměrováni na širší položku v naší sekci Nápověda. Zde najdete spoustu informací pro každou oblast BitFaktury. Doporučujeme používat pomocné odkazy, určitě Vám usnadní uskutečňovat jednotlivé kroky v programu.

 

Děkujeme za Vaši podporu a spoustu nápadů na nové funkce, které nám zasíláte. Doporučujeme, abyste nás sledovali na Twitteru a Facebooku.