Dark mode

Palec nahoru, kdo už si přepnul v BitFaktuře ze světlý režim do tmavého? Ano! Rok 2022 jsme začali implementací tmavého režimu. Od této chvíle můžete dát svým očím pauzu, protože obrazovky se zapnutým tmavým režimem vyzařují mnohem méně škodlivého modrého světla.
Více o tmavém režimu – co to je a jaké jsou jeho výhody? Více informaci najdete v tomto článku.

Dark mode

 

Cenová nabídka

Na seznamu dokladů se objevila cenová nabídka - jedná se o neúčetní doklad, pomocí kterého můžete klientovi předložit nabídku a zároveň prezentovat produkt v grafické podobě a ceník navržený v uzavřené transakci. 
Chcete aktivovat cenovou nabídku? Přejděte do Nastavení> Nastavení účtu a vyberte dokument Cenová nabídka. Po zaškrtnutí políčka klikněte na Uložit ve spodní části stránky.

Dokumentům v BitFaktuře můžete dát vlastní formáty číslování. Stejné je to s cenovou nabídkou.
Chcete-li vytvořit vlastní šablonu číslování, přejděte do Nastavení> Nastavení účtu> Číslování dokumentace> Výchozí formát číslování cenových nabídek.

Více informaci o cenové nabídce najdete v tomto článku.

 

 

Více uživatelů

Majitelé větších účtů s mnoha změnami uživatelů si mohli všimnout, že jsme udělali pořádek v seznamu uživatelů. Nyní vidíte správce účtu nahoře, za ním následují ostatní uživatelé v abecedním pořadí. Doufáme, že Vám tato malá kosmetická změna výrazně usnadní orientaci mezi ašimi kolegy. Pokud Váš zaměstnanec ještě nemá přístup k Vašemu účtu v systému, můžete jej přidat a přiřadit ke konkrétnímu oddělení. Jak přidat nového uživatele do svého účtu?  Více podrobností najdete v tomto článku. 

 

Zákaznická karta - edice

Zůstaňme u vylepšení, v sekci Zákazníci můžete po výběru jednoho z nich na zákaznické kartě v dolní části stránky dohlížet, kdy a kým byl zákazník vytvořen, upraven, aktualizován a co se případně změnilo. A pokud máte na seznamu zákazníků duplicitní položky a přemýšlíte, jak se duplicitních zákazníků zbavit, klikněte sem a podívejte se na záznam v naší sekci Nápověda, kde krok za krokem vysvětlíme jednotlivé funkce programu.

 

Děkujeme za Vaši podporu a spoustu nápadů na nové funkce, které nám zasíláte. Doporučujeme, abyste nás sledovali na Twitteru a Facebooku.