API BitFaktury


V září byly v API BItFaktury implementovány dvě nové funkce. Přidali jsme rozšíření, které umožňuje vložit logo na fakturu z úrovně API. Tuto a další možnosti API naleznete zde.

Pridani loga API

Další z možných funkcí od API jsou upozornění pro neoprávněné uživatele. Pokud uživatel nemá právo vystavit fakturu z úrovně daného oddělení, obdrží toto upozornění. Je potřeba pamatovat na to, že uživatel může vystavit fakturu pouze z oddělení, ke kterému má oprávnění. Pokud v požadavku není uvedeno department_id, bere se v úvahu hlavní oddělení. Za proměnnou „department_ids“ přidáte nového uživatele do daného oddělení.

 

Konečná faktura


Fakturace se stala ještě transparentnější pro prodejce jak i pro zákaznika. Na konečné faktuře je v souhrnu částky k úhradě doplněna informace o výši DPH k úhradě včetně její sazby. Pokud se chcete dozvědět více o konečných fakturách, klikněte zde.

 

Objednávky


Kontrola dokladů vystavených k zakázce je ještě jednodušší. V náhledu všech dokladů přejděte na Přizpůsobit zobrazování sloupců (obrázek ozubeného kola vpravo) a zaškrtněte políčko Faktura vystavena. Nyní je zde nový sloupec, ve kterém se u každé objednávky zobrazují ikony zaškrtnutí.

 

Faktura byla vystavena
 
Více o přizpůsobení zobrazení sloupců v seznamu produktů naleznete zde.