BitFaktura se rozhodla přitisknout na tep doby. Přiblížit se Zlíňanům. Ale také lehce překopat firemní kulturu a prozkoumat prostředí podnikatelského mládí. A proto se přemístila do středu Zlína. Na třídu Tomáše Bati. Do sedmipatrové budovy Silo II Impact Hubu Zlín.

 

„Pro Impact Hub Zlín jsme se rozhodli právě kvůli coworkingu a prostředí startupů.“

Barbora Chudárková, jednatelka BitFaktury s.r.o.

BitFaktura je svým duchem mladá firma, která vyznává znovu objevené hodnoty proekologického zaměření, jednoduchosti a bezpečného prostředí. Ostatně jí nabízená e-fakturace je přímým opakem šanonů a koloběhu papírových dokladů mezi odděleními oddělenými ponurými chodbami. I proto se rozhodla opustit původní sídlo na Pasekách.

Novým útočištěm BitFaktury se stalo centrum Impact Hub ZlínS Bárou jsme se poprvé potkaly, když k nám do Impact Hubu přišla na prohlídku prostor, naťukává rychlost realizace přesunu Tatiana Janáčková z HR a Operations Impact Hubu Zlín. Slovo dalo slovo a dnes už má u nás BitFaktura vlastní zázemí.

Coworking v Impact Hubu Zlín

Co Impact Hub Zlín nabízí?

Impact Hub Zlín je coworkingové a eventové centrum ve středu Zlína na Baťově třídě. Habitanti mají k dispozici nejen tisíce metrů sdíleného prostoru, technické vybavení a provozní zajištění, ale především možnost:

  • setkávat se s ostatními duchem mladými,
  • inspirovat se jejich způsoby, myšlením i pohledem na svět, 
  • navazovat vztahy napříč obory, generacemi a sociálními bublinami.

Impact Hub proto nabízí společné prostory, občerstvovací bar a kavárnu a organizační zázemí pro akce všeho druhu. Martina Kočařová, šéfka marketingu Impact Hubu Zlín, upřesňuje:

„Impact Hub Zlín je místo, kde najdete své zázemí, které se vám přizpůsobí. Ať už chcete pracovní stůl na pár hodin týdně, na celý měsíc nebo rovnou kancelář, u nás si vyberete. A když hledáte pronájem zasedačky na meeting či prostor na konferenci, s radostí vám pomůžeme vše zorganizovat tak, aby vaši hosté odcházeli nadšení.“

Výhled z Impact Hubu Zlín

Se Zlínem na dlani

Impact Hub je umístěn na hlavní tepně Zlína – třídě Tomáši Bati. A to sice v budově Silo II, která patří Inovačnímu centru NWT. Využít se dá nejen parkovacích prostor, ale také je možno přijet trolejbusem či vlakem na zastávku Prštné nebo třeba po regionální cyklostezce č. 471 na kole.

Komfort a velmi vzdušné pojetí interiéru doplňuje krásný výhled na Zlín. Ten je ideálním pseudo-terčem čumění do blba alias přirozeného stavu relaxace, při němž mysl spřádá nit těch nejzajímavějších myšlenek.

30% sleva fakturace

Příjemnější fakturace na podzim

BitFaktura v průběhu prázdnin nadělila svým lidem otevřené prostory a možnosti coworkingu v Impact Hubu. Navíc se přiblížila i všem klientům ze Zlína – ale nechce ve své štědrosti zapomenout ani na přespolní. A proto každý, kdo využije promo kód PODZIM2022, získá 30% slevu na vybraný tarif fakturace - a to až do konce listopadu 2022.

Zdroje