Více podrobností!

Mnoho podnikatelů nabízejících své služby online by rádo svým klientům usnadnilo každodenní práci. Nejde jen o zjednodušení funkčnosti nebo procesu, ale také o jeho zkrácení. To je možné, pokud svým uživatelům poskytnete doplňkový modul online fakturace přímo ve vaší službě. Fakturace bez opuštění aplikace minimalizuje riziko ztráty zákazníka. Takovým řešením je White Label pro SaaS BitFaktura. Můžete je implementovat do svého systému a zvýšit tím hodnotu svého produktu.

White Label pro SaaS – Integrace s BitFakturou. Co můžete získat?

Výhody integrace Vašeho systému s BitFaktura.cz:

- dáváte odběratelům Vašich služeb možnost vystavovat elektronické faktury přímo z Vaší aplikace. Klient nebude mít pocit, že najednou používá jiný nástroj. Fakturace bude součástí Vašeho systému a může být dokonce pod Vaší doménou,

- můžete si vybrat jen některé funkce z BitFaktura.cz - právě ty, na kterých Vám a Vašim klientům záleží,

- obdržíte svůj vlastní partnerský účet v BitFaktuře, což znamená, že budete moci vydělávat provize ze zavedených účtů,

- své vlastní funkce si můžete objednat na BitFaktura.cz. Díky tomu bude fakturační systém plně vyhovovat potřebám Vás i Vašich zákazníků.

 

Důležitá informace!

White Label pro SaaS je hotový fakturační systém bez zbytečného kódování. Implementace našeho systému není složitá. Je založen na našem API.

White Labe pro SaaS BitFaktura - příklady aplikací

Podívejte se, jak lze použít nástroj White Label pro SaaS. Zde je několik příkladů jeho použití:

 

1. Rezervační systém

Poskytujete rezervační služby např. v ubytování nebo v kosmetických salonech apod.? White Label pro SaaS zde může perfektně fungovat. Každý Váš zákazník totiž musí vystavit účtenku nebo fakturu. Proč budovat systém od nuly, když můžete použít hotové a spolehlivé řešení, které používá přes půl milionu podnikatelů? Díky tomu uživatelé Vaší aplikace nejen udělají rezervaci, ale také ji okamžitě uhradí. Jednoduché, že? :)

2. E-commerce

Vytváříte systém pro správu internetového obchodu? Nebo možná poskytujete jiný prodejní systém? White Label pro SaaS bude fungovat i v tomto případě! Po nákupu, ať už na prodejně nebo např. na školící platformě, je faktura vystavena automaticky a zaslána e-mailem zákazníkovi. A navíc si zákazník také může kdykoli stáhnout dokument ze svého panelu.

3. Systém k obsluze

Tvoříte aplikaci, která má pomáhat advokátním kancelářím, realitním manažerům nebo specialistům z jiných odvětví v každodenní práci? Nabídněte jim řadu služeb ve Vašem nástroji, včetně fakturace! Určitě to zvýší komfort používání Vašeho systému, což bude mít za následek skupinu spokojených zákazníků, kteří Vaše řešení doporučí ostatním.

 

Proč BitFaktura?

Proč je fakturační systém BitFaktury nejlepší? Zde je několik výhod tohoto nástroje, který již používá více než půl milionu zákazníků!

- mnoho typů dokumentů – v BitFaktuře můžete pracovat na mnoha typech dokumentů, vč. faktur, proforma faktur, zálohových faktur, opravných faktur a mnoho dalších;

- více než 30 jazyků a všechny měny - Vaši klienti pracují v jiné měně než české koruny? Zajímá je vystavování vícejazyčných faktur? Žádný problém! Systém přepočítá ceny produktů a služeb podle kurzu konkrétní banky;

- automatické platby - Vaši zákazníci budou moci platit přímo z úrovně faktury - klíčem je pohodlí!;

- reporting - je těžké si představit řízení podniku jeho analýzou. Reporty BitFaktury pomohou Vašim klientům udržet si aktuální informace o situaci v jejich společnosti.

 

Máte nějaké dotazy? Pochybnosti? Zajímá Vás, zda by White Label pro SaaS fungoval ve Vaší společnosti? Kontaktujte nás!

Pojďme si popovídat o tom, jak by náš nástroj mohl zatraktivnit Váš systém.

Napište nám: info@bitfaktura.cz